Otterup
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 19. august 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 19. august 2022

DR1

06:00  

Øl i Frilandshaven
Øl i Frilandshaven Sommerens bedste bryg bliver lavet over åben ild, og i udekøkkenet står menuen på kalvehaler i mørkt øl og jordbær i balsamico. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 16.08.06

06:30  

Fra jord til bord: Lam
Fra jord til bord: Lam Stjernekokken Filip Langhoff vil ikke bare vise, hvordan man enkelt kan tilberede nogle udsøgte retter, han vil også tage os med væk fra køkkenet og ud til de steder, hvor de rigtig gode råvarer findes. Han vil tale med producenterne, mærke deres begejstring og omhu for det, de dyrker - det, der ender med at blive serveret ved vores spiseborde. Filip Langhoff vil vise os råvarernes vej fra jord til bord. I dag har Filip besøg af en gæst, Elisabeth Rehn, og sammen går de i gang med at tilberede forskellige retter med udsøgt lammekød. Nordvision fra Finland.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Kontant: Livsfarligt støv
Kontant: Livsfarligt støv Dan Henriksen er uhelbredeligt syg. Asbestarbejde har givet ham lungehindekræft - en sygdom, der hvert år rammer cirka 150 danskere, der kommer i kontakt med det livsfarlige stof. Kontant undersøger nogle af de virksomheder, der tilbyder at fjerne asbest, og Jacob Kragelund konfronterer myndighederne med manglende kontrol af arbejdsforholdene. Vært: Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Danske Vidundere: Draved Skov
Danske Vidundere: Draved Skov Danmark var oprindelig et skovland, men det kan være svært at få øje på i dag. Meget af den skov, vi har i dag, er nemlig plantet af mennesker - kun ganske få steder i landet kan vi opleve det tætteste, vi kommer på dansk urskov. Et af de steder er Draved Skov i Sønderjylland, hvor Ann Marker og Danske Vidundere denne gang går på opdagelse. I skoven fortæller skovløber Polle om den uhygge, som Draved Skov også er forbundet med - skoven er nemlig omkranset af højmose, hvilket også er forklaringen på, at skoven har ligget urørt hen i flere tusinde år. Derfor lå galgebakken i udkanten af skoven og her blev røverpak og ulve klynget op til skræk og advarsel. I Draved Skov fortæller forstekspert Peter Friis Møller om de mange fantastiske træer, som for eksempel småbladet lind, der er landets oprindelige urskovs-træ og som kun kan sprede sine frø, når vi har tropedøgn i Danmark. Sendt første gang 14.01.08

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale VI (2:8)
Hvis vægge kunne tale VI (2:8) Svensk reportageserie fra 2020. (Det sitter i väggarna) På herregården i Åbylund har familien Andersson Patocka boet i flere generationer. 31-årige Ingrid har netop overtaget herregården efter sin far og vil lære alt om gårdens historie. Hvem var farbror Henrik, der gravede efter guld i USA? Og gemmer der sig et lig i gårdens mure? Antikekspert Rickard Thunér graver i historien efter svar.

08:30  

Hvis vægge kunne tale VI (3:8)
Hvis vægge kunne tale VI (3:8) Svensk reportageserie fra 2020. (Det sitter i väggarna) I 2018 flytter Simon og Jessica fra Stockholm til et gammelt hus i Roslagen. Det unge historieinteresserede par har mange spørgsmål til de fotoalbum, de har fundet i deres nye hjem. Hvem er menneskerne på billederne? Og hvordan var deres liv i huset? Antikekspert Rickard Thunér går på opdagelse i historien, mens bygningsrestaurator Erika Åberg lærer parret at tætne en væg med ler.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:15  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18)

06:20  

Bamselægen - Forkølet (13)
Bamselægen - Forkølet (13) Atjuuu! Bamsen Selma er blevet syg. Det er en ordentlig omgang med ondt i maven og opkast, så Noomi tænker, at det er bedst, hvis Bamselægen Sandra undersøger Selma. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Noomi gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Noomi at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Selma. Så der skal laves en næsepodning og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Selma kan blive rask.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (37)
Hey Duggee (37)

07:00  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Simon II
Simon II

07:24  

Simon II
Simon II

07:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

07:45  

Bluey
Bluey

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30)

08:25  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

08:45  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

08:55  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:10  

Husdrømme VII (3:10)
Husdrømme VII (3:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) Da Martin og Sofie købte et renoveringsobjekt i Hjärup uden for Lund, vidste de, at de ville gøre noget anderledes. Målet er et socialt og moderne hjem, så det gamle, gule stenhus skal bygges om, udvides og forvandles totalt - til en sortglinsende granitvilla. Men hvorfor ikke bare bygge et nyt hus i stedet?

10:10  

Hundens vilde liv
Hundens vilde liv Amerikansk dokumentar fra 2020. (Dog Tales) Hunden er menneskets bedste ven - og har været vores ledsager i tusinder af år. Men hvorfor? Er det, fordi vi giver den mad og husly - eller har vi et særligt bånd? Her undersøger forskere, hvor hunden stammer fra og ser ind i hundenes hjerner for at finde ud af, hvad de tænker på, og om de virkelig elsker os.

DR2

09:30  

Mig og 70'erne (4:4)
Mig og 70'erne (4:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med hjælp fra musikorakel Henrik Milling, ser vi denne gang nærmere på hvordan 70'ernes musik lød. Hvad var forskellen på Sweet og Slade? Hvorfor elskede alle Gasolin'? Og hvad skete der egentlig i teltene på 70'ernes festivaler?

10:00  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Der er masser af danske atleter i aktion, når det denne formiddag gælder stafetløb ved EM i atletik, hvor der skal løbes indledende runde på 4x100 meter. Og det er med danske hold til start, både hos mændene og kvinderne. Samtidig skal Arthur W. Petersen forsøge at kvalificere sig til finalen i spydkast. Formiddagen afsluttes med indledende heat på den lange stafet, 4x400 meter. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

11:55  

European Championships: Atletik
European Championships: Atletik Der er masser af danske atleter i aktion, når det denne formiddag gælder stafetløb ved EM i atletik, hvor der skal løbes indledende runde på 4x100 meter. Og det er med danske hold til start, både hos mændene og kvinderne. Samtidig skal Arthur W. Petersen forsøge at kvalificere sig til finalen i spydkast. Formiddagen afsluttes med indledende heat på den lange stafet, 4x400 meter. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

09:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:21  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:25  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:30  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:40  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:08  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

10:30  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:45  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:40  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kalk og kartofler
Frank & Kastaniegaarden - Kalk og kartofler Det er såtid på Kastaniegaarden, og Frank har fundet den gamle amerikanske håndsåmaskine frem, som lå under noget skrammel, da han overtog gården. Nordbaggen Solveig trækker harven over kartoflerne, og Frank tager sikkerhedsbrillerne på, fordi forår betyder kalkning, og kalkning skal ifølge gammel skik være færdig inden pinse.

12:45  

Spis og spar III (8:8)
Spis og spar III (8:8) Alenemoren Lizette og hendes tre drenge er bidt af sport. Hele familien spiller fodbold og det har indflydelse på planlægningen af familiens hverdag. Lizette har dog styr på indkøbene og er altid udstyret med en indkøbsseddel når hun handler. Men hvordan kan det være at budgettet hver måned alligevel bliver overskredet? Jesper og Sofie giver familien en håndsrækning og så kommer Lizettes ex-mand også forbi og kigger med når Jesper giver inspiration til blandt andet fisk og madpakker af familien rester.

13:30  

PostNord Danmark Rundt 2022: 4. etape. Skive-Skive, direkte
PostNord Danmark Rundt 2022: 4. etape. Skive-Skive, direkte Skive lægger både start- og målstreg til 4. etape af dette års PostNord Danmark Rundt. Efter starten bevæger feltet sig rundt langt Sallings kyst, hvor ruten blandt andet slår forbi Glyngøre, hjembyen for dette års danske Tour de France-vinder, Jonas Vingegaard. Efter 167,3 kilometer med udsigt til Limfjorden, slutter etapen med tre omgange på rundstrækningen i Skive, hvor det hele bliver afgjort på målstregen på Strandvejen. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

DR2

14:00  

European Championships: Kano og kajak, direkte
European Championships: Kano og kajak, direkte Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

TVR

12:00  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:40  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

13:01  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

13:40  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:50  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

DR1
DR2

15:30  

EM Udspring: 10 m. synkron (m), direkte
EM Udspring: 10 m. synkron (m), direkte Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

16:15  

European Championships: Kano og kajak
European Championships: Kano og kajak Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

17:00  

European Championships: MTB (m), direkte
European Championships: MTB (m), direkte Der er fuld fart og faretruende akrobatik på to hjul, når den næste vinder af European Championships i mountainbike skal findes. Følg konkurrencen direkte fra München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol (1)
Paw Patrol (1) Tegnefilm med dansk tale Vandhunde + Vovser til efterårsfest

16:55  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Stop! - Forældre-frit
Stop! - Forældre-frit Mor og far skal til middag, og Maja skal være alene hjemme sammen med Stella og hendes ven Miriam. Maja forestiller sig en aften med hygge, guf og spil. Men hendes søster har andre planer, for de vil ikke lege med en lille unge som Maja.

17:10  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

17:25  

Babylons stol (1)
Babylons stol (1) Da Babylons stol til de flestes store overraskelse vender tilbage, lover de fire venner, at de aldrig nogensinde vil spille på stolen igen. Problemet er bare, at Karl Otto nu endelig har fået en anledning til at imponere sin rige nabo Falke.

17:40  

Vennerne og det grønne lys (1:20)
Vennerne og det grønne lys (1:20) Det er sommer, og vennerne Anders, Hugo, Buster, Emilie, Ida og Anna leger på vejen. Men pludselig stråler et mystisk grøn lys over Anders' hus.

17:50  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5) Bidronningen Grethe drømmer om en kube med mere honning end sin søster Gerda. Hun forfremmer vandhenterbien Viggo til spejderbi. Nu er det op til Viggo at flyve ud i den store verden og finde blomster, så Grethe kan få sit ønske opfyldt.

DR1

18:00  

EM Udspring: 3 m. vippe (k)
EM Udspring: 3 m. vippe (k) Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

20:00  

Alle mod 1 (1:10)
Alle mod 1 (1:10) Familieunderholdningsprogrammet Alle Mod 1 er endelig tilbage. Quizzen er kendt for at udfordre og engagere hele familien i alt lige fra ekstremsport til mindre psykologiske eksperimenter. Joakim Ingversen står klar til at tage imod aftenens deltager, som er 19-årige Mathias Zilberberg. Men om det er ham eller en heldig dansker, der ender med at gå hjem med de 100.000 kr., må tiden vise.

DR2

18:40  

Store danskere: Bodil Udsen
Store danskere: Bodil Udsen Bodil Udsen var en af vores største skuespillerinder. En sand diva. Hun spillede de største kvindelige karakterroller på landets scener. Og danskerne elskede hende som Emma i Rottehullet. Men kampen for succes var lang og hård. Først blev hun smidt ud af den kongelige teaterskole for sin egenrådighed, og siden ville ingen tage hende seriøst som skuespillerinde. Hun var hun frygtet af kollegaer for sit vilde temperament og hårde tone. Men Bodil var ligeglad, hun elskede sit publikum og trods personlige tragedier blev hun stående på scenen til det sidste.

18:45  

Store danskere - Leif Panduro
Store danskere - Leif Panduro Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Tilrettelæggelse: Lone Krüger Bodholdt. Sendt første gang 25.04.04.

19:25  

En by i provinsen (17:17)
En by i provinsen (17:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

20:20  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Der er håb om dansk deltagelse, når der i aften skal løbes finale på 200 meter for kvinderne, hvor Ida Karstoft forhåbentlig skal krone en flot sommersæson med at vise de rød-hvide farver blandt Europas bedste sprintere. Den finale afslutter et travlt program, hvor der skal kåres hele otte europamestre på Det Olympiske Stadion i München. Aftenen byder blandt andet på diskoskast, forhindringsløb, trespring og 400 meter hækkeløb. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:44  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:45  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Hus forbi + Næse for kirurgi

20:00  

Balto
Balto Amerikansk tegnefilm fra 1995 med dansk tale. (Balto) Balto er en blanding af ulv og hund, og indbyggerne i den lille by None i Alaska undgår ham, fordi de tror, at han er farlig. Hans eneste venner er den lille pige Rosy, hendes hund Jenna og den halvskøre snegås Boris. Men da børnene i byen bliver angrebet af en smitsom sygdom, og kun en heroisk tur gennem en snestorm efter medicin kan redde dem, får Balto mulighed for at vise, hvad han er værd. Manuskript: David Cohen, Roger Schulman, Cliff Ruby og Elena Lesser. Instruktion: Simon Wells.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:25  

PostNord Danmark Rundt 2022: 4. etape
PostNord Danmark Rundt 2022: 4. etape Et sammendrag fra dagems etape, hvor Skive både lægger start- og målstreg til 4. etape af dette års PostNord Danmark Rundt. Efter starten bevæger feltet sig rundt langt Sallings kyst, hvor ruten blandt andet slår forbi Glyngøre, hjembyen for dette års danske Tour de France-vinder, Jonas Vingegaard. Efter 167,3 kilometer med udsigt til Limfjorden, slutter etapen med tre omgange på rundstrækningen i Skive, hvor det hele bliver afgjort på målstregen på Strandvejen. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

21:45  

Orkestret (8:10)
Orkestret (8:10) Dansk dramaserie fra 2022. Daniel Mablewood præsenteres som ny chefdirigent og hans disciplinære tilgang er ikke til at tage fejl af. Bo snyder Simon, så Simon kommer for sent og bliver upopulær hos Mablewood. Det glæder både Bo og Jeppe, men ledelsen holder hånden over den populære Simon. Tobias´ forældre er gået fra hinanden og Tobias' mor inviterer Jeppe hjem til en snak om børnene. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Søren Felbo. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

22:15  

Mechanic Resurrection
Mechanic Resurrection Amerikansk action-thriller fra 2016. Lejemorderen Arthur Bishop har trukket sig tilbage fra branchen ved at iscenesætte sin egen død. De sidste år har han levet et stille og anonymt liv på sin båd i Rio. Men hans blodige fortid indhenter ham, og han bliver tvunget til at begå tre mord, der skal ligne en ulykke. Ellers vil hans ærkefjende dræbe den kvinde, han elsker. Medvirkende: Jason Statham, Sam Hazeldine, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, m. fl. Instruktion: Dennis Gansel.

23:45  

Insurgent
Insurgent Amerikansk actionthriller fra 2015. I et futuristisk og dystopisk Chicago er teenagerne Tris og Four på flugt fra Jeanine, den magthungrende leder af Intelligentsia-fraktionen. Efter Tris' familie og venner er blevet brutalt dræbt, plages hun af skyldfølelse. I et kapløb mod tiden prøver hun at afdække sine forældres hemmelighed - årsagen til, at Jeanine vil gøre alt for at fange Tris. Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, m.fl. Instruktion: Robert Schwentke.

DR2

23:00  

Mit liv i The Rolling Stones (1:4) Mick Jagger
Mit liv i The Rolling Stones (1:4) Mick Jagger Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han er et globalt rock-ikon. En viril legende, der har inspireret generationer af rock'n'roll- fans. Mick Jagger har de sidste 60 år været frontmand for The Rolling Stones. Her fortæller han om sit liv i bandet - fra de første optrædener til lokale teenagefester til skabelsen af hans scenepersona, der har defineret rock'n'roll-forsangeren.

TVR

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:35  

Mord med dr. Blake (13)
Mord med dr. Blake (13) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En velklædt mand findes død i Ballarats botaniske have. Det bliver begyndelsen på en af dr. Blakes mest fascinerende sager. Den kolde krig raser, og Australien er præget af kommunistforskrækkelse. Har det noget at gøre med den mystiske, uidentificerede døde mand?

02:30  

Guld på godset (4)
Guld på godset (4) Guld på Godset besøger igen i denne uge det smukke Clausholm slot i Østjylland. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets lyse 'Havesal', hvor Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Slotsejer Kim Berner viser ligeledes programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt på det imponerende barokslot, som har været i hans families eje i hele 5 generationer. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde - og måske købe - nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det nogle unikke saltkar i sølv og en sjælden PH lampe, der skal kæmpes om. Sendt første gang 17.07.13

03:30  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (9:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (9:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall bliver ofte anset for at være en afsidesliggende egn, men engang var der en del af dette område, der var et globalt trafikknudepunkt. Denne gang besøger Rick Stein havnen og farvandet omkring Cornwall, der har affødt noget af den mest fantastiske, men også mest foruroligende litteratur som klassikeren 'Fluernes herre'. Og han møder kokken Andi Tuck, der røger 90% af retterne på sin menu over træ.

DR2

00:00  

The Kindness of Strangers
The Kindness of Strangers Spillefilm fra 2019 af Lone Scherfig. En kvinde flygter til New York med sine børn fra en voldelig ægtemand. Her møder hun en række fremmede, som hun efterhånden væver sin skæbne sammen med. Tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed får overraskende følger. Medvirkende: Zoe Kazan, Esben Smed, Tahar Rahim, Andrea Riseborough, Caleb Landry Jones, m.fl. Manuskript og instruktion: Lone Scherfig. Fotograf: Sebastian Blenkov. Produktion: Creative Alliance i samarbejde med bl.a. DR.

TVR

03:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, OTTERUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0815113912